Madeira

Madeira grundlagt 1919,  med hovedkvarter og produktionssted i Tyskland. 

Oprindelig startede de med bomulds sytråd, derefter maskinbroderi tråden i viskosen, bedre kendt som Rayon nr. 40 med flot glans, derefter kom Polyneon tråden der er noget stærkere og kan holde til oftere vaske. Madeiras udvikling bragte nye produkter med sig og de blev en førende producent indenfor broderi og specialeffekter af høj kvalitet i 80’erne, der supplerer markedet med et unikt udvalg af forskellige broderitråde samt metalliske tråde såsom “Metallic 40” og “Supertwist”. Derefter revolutionerer Madeira markedet med “Aerofil”, en førsteklasses sytråd til en overkommelig pris. Madeira var det første firma, der kunne tilbyde stabilisatorer og backings med illustrationer. Derefter ny udviklede de “Frosted Matt”, en maskinbroderitråd som er mat som kridt, Lana i uld/akryl, der kan komme til at  ligner pels og for spundne undertråd spoler.

I dag er Madeira en af de mest moderne og effektive tråd virksomheder i verden som laver højteknologiske og bæredygtig tråd Produktprogrammet er løbende udvidet for at tilfredsstille industrien og hobby behovene på de kreative markeder.

Trådsortimenter er et smart køb, da det giver op til 30% lavere pris i forhold til enkelt spoler. Enkle ruller kan købes med op til 20 % rabat ved at ændre antal og så notere de ønskede farve nr. ud fra farve nr.

Sytråd  Undertråd  Broderi & quiltetråd Overlock tråd Håndbroderi tråd Special tråd Strikke, hækle & effekt garn  Vlies – stabilisering  Diverse produkter Sakse Nåle Transparent tråd

Madeira sytråd

 

Madeira undertråd

 

Madeira broderi & quiltetråd

 

Madeira overlocktråd

 

Madeira håndbroderi tråd

 

Madeira strikke, hækle & effekt garn

Madeira special tråde

 

Madeira vlies – stabilisering

 

 Madeira diverse produkter

 

Madeira sakse

 

 Madeira nåle

 

 Madeira transparent tråd