Handelsbetingelser

HANDELSBETINGELSER

Nedenstående handelsbetingelser gælder for alle leverancer fra HobbySy.

Handelsbetingelser
Handelsbetingelser

Kontaktinformation:
HOBBYSY by SKOVTEX
Sandvigvej 2
7400 Herning
E-mail: salg@hobbysy.dk
CVR nr.: 3944 4747
Enkeltmandsvirksomhed – etableret i 1962

Bestilling og betaling:

HOBBYSY kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du meget velkommen til at kontakte os og vi vil forsøge at hjælpe dig.

Du skal være fyldt 18 år for at handle på hobbysy.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.
Du kan også handle i vores fysiske butik i Herning, HOBBYSY / SKOVTEX, Sandvigvej 2, 7400 Herning. Du er også meget velkommen til at returnere varer, du har købt på webshoppen, i vores fysiske butik.

Det er ikke muligt at se tidligere ordrer ved login på websitet. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til salg@hobbysy.dk

Du kan bestille og betale i webshoppen på www.hobbysy.dk med henholdsvis VISA / Dankort, MasterCard, Mobilepay samt bankoverførsel. Bemærk at vi tager ingen gebyr på ovennævnte betalinger.

Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

Priser og levering:

Medmindre andet er angivet, er alle angivne priser i danske kroner og inklusiv 25 % moms. Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden for den pågældende vare.
Leveringen er omkostningsfrit ved køb over DKK 1000,- til GLS pakkeshop i Danmark
Ved køb under DKK 1000,- koster levering fra DKK 50,- og opefter, afhængigt af hvordan man ønsker levering.

Ønsker du levering til pakkeshop og pakken ikke afhentes i tide eller du nægter at modtage varen, vil udgifter til tilbage forsendelse af varen, blive fratrukket i din tilbagebetaling af købesummen.

Levering sker med GLS. Varer på lager afsendes indenfor 1-2 dage. Ved varer på fjernlager afsendes de indenfor 4-7 dage.
Udland tager lidt længere tid.

Fortrydelses- og returret:

Du har 14 dages fortrydelsesret, når du handler på hobbysy.dk. Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag du har modtaget din vare.
Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives på mail, tlf. eller lignende. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du nederst i betingelserne, samt medsendt din ordrebekræftelse.
Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.
Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du afholder selv de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Ønsker du at bytte varen til en anden vare, bedes du sende din vare retur og lave en ny ordre på vores webshop.

Specialfremstillede varer:

Der ydes ingen fortrydelsesret på varer, der er hjemtaget, fremstillet eller tilpasset efter dine behov. Ved accept af vilkår i forbindelse med bestilling af denne type varer, accepterer du samtidig at fortrydelsesretten bortfalder. Alle specialfremstillede/individuelt tilpassede varer omfattes således heraf.

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet:

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os ex. leveringsudgifter tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur. Vi anbefaler, at du returnerer varen i original emballage – sammen med en kopi af din ordrebekræftelse – hvis du vil være sikker på at få alle dine penge retur.

Varen sendes til:
HOBBYSY / SKOVTEX
Sandvigvej 2
7400 Herning

BEMÆRK! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og afhenter ikke pakker som er sendt til pakkeshop.

Reklamationsret:

Du har 2 års reklamationsret på alle varer, når du handler på HobbySy.dk. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Du kan ikke påberåbe dig fejl og mangler, der viser sig mere end 2 år efter varens levering. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Eventuelle fejl eller mangler ved det modtagne skal påberåbes inden for ”rimelig tid” efter, at de er konstateret – reklamerer du indenfor 2 måneder efter at manglen er opdaget vil det altid være rettidigt. Ved reklamation skal kvittering altid medbringes.

Returnering:

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
I forbindelse med returnering skal du oplyse HobbySy om, hvori fejlen og manglen består. Ved enhver reklamation skal du medsende en kopi af din ordrebekræftelse.

Varen sendes til:
HOBBYSY / SKOVTEX
Sandvigvej 2
7400 Herning

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende og afhenter ikke pakker som er sendt til pakkeshop.

Behandling af personoplysninger:

Behandling af persondata sker i henhold til persondataloven. Du kan kontakte hobbysy, såfremt du ønsker oplysning om hvilke data, som behandles eller hvis oplysningerne ønskes slettet eller rettet.

For at du kan indgå aftale med os på HobbySy, har vi brug for følgende oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Indehaverne og de ansatte hos HobbySy har adgang til de oplysninger, der registreres om dig. Den dataansvarlige er i firmaet.

Vi opbevarer ikke kunde oplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kunde oplysninger krypteret.

Oplysninger afgivet til hobbysy.dk videregives eller sælges på ingen måde videre til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos hobbysy.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i de oplysninger, der er registreret. Skriv til salg@hobbysy.dk

Klage adgang:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til salg@hobbysy.dk
Handelsbetingelserne 02.01.2017

Til:

HOBBYSY / SKOVTEX
Sandvigvej 2
7400 Herning
E-mail: salg@hobbysy.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

 

Bestilt den:

Modtaget den:

Forbrugerens navn:

Forbrugerens adresse:

Forbrugerens underskrift:

Dato: _________________

(kun hvis formularens indhold meddeles på papir)