Opsprætter

Opsprætter

HOBBYSY forhandler rigtig mange forskellige opsprætter som er effektiv mod uheld.

Madeira 9474 opsprætter hvid Hobbysy
Madeira 9474 opsprætter hvid Hobbysy

Kreative mennesker anvender dem til at fjerne uheldige sting i syarbejde. De er ofte 10 -12 cm lange og har kraftigere ergonomiske skæft så de ligger godt i hånden. For enden af skæftet er der en krogformet kniv med en aflang smal spids, der føres ind under tråden. Når tråden rammer krogens bund, skæres den over. Et godt gammelt redskab, der er svær at undvære når man først har lært at bruge den.

De kan også fås elektroniske til broderi. De er bredere i bunden og kan derfor tage et pænt stykke på en gang. De er meget tidsbesparende og derfor et fantastisk værktøj hvis man har været uheldigt.

Den oprindelige “hurtige” kniv med bueformet blad til quiltning, brodering og syning samt knaphuller. Glider let og fjerne sting, rent og hurtigt. Håndtaget er let og kræver ingen kraft, total 14 cm. Igen et uundværligt værktøj for enhver!

Her på shoppen HOBBYSY  findes tilbehør der er praktisk at benytter når man er kreativ bl.a. gode sakse, sytråd i god kvalitet og i mange skønne farver og symaskinenåle til dit materiale.
På vores anden hjemmeside SKOVTEX sælger vi industrimaskiner til tekstil industrien. hvis det kunne være noget.